Lluç al vapor amb hortalisses

Ingredients

  • Un llom o dos petits, de lluç net d'uns 150 - 200 g
  • 1 Pastanaga
  • 1 Carbassó
  • 1 Porro
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses (pastanaga, carbassó i porro), les tallem en juliana i les saltem en una paella amb una mica d'oli, uns 10 minuts i posem aigua calenta en una vaporera.
Mentre fem les hortalisses, posem a coure el lluç durant uns 10 minuts, a la vaporera.
Una vegada cuit, posem al plat una base d'hortalisses i damunt el lluç, ho amanim amb una mica de sal i oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Lluç al vapor amb hortalisses

Lluç al vapor amb hortalisses.

Recepta de cuina de Lluç al vapor amb hortalisses

Hortalisses saltades.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2976 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: