Lluç al vapor amb hortalisses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llom o dos petits, de lluç net d'uns 150 - 200 g
  • 1 Pastanaga
  • 1 Carbassó
  • 1 Porro
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses (pastanaga, carbassó i porro), les tallem en juliana i les saltem en una paella amb una mica d'oli, uns 10 minuts i posem aigua calenta en una vaporera.
Mentre fem les hortalisses, posem a coure el lluç durant uns 10 minuts, a la vaporera.
Una vegada cuit, posem al plat una base d'hortalisses i damunt el lluç, ho amanim amb una mica de sal i oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Lluç al vapor amb hortalisses

Lluç al vapor amb hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Lluç al vapor amb hortalisses

Hortalisses saltades.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!