Lluç al vapor amb hortalisses

Ingredients

  • Un llom o dos petits, de lluç net d'uns 150 - 200 g
  • 1 Pastanaga
  • 1 Carbassó
  • 1 Porro
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses (pastanaga, carbassó i porro), les tallem en juliana i les saltem en una paella amb una mica d'oli, uns 10 minuts i posem aigua calenta en una vaporera.
Mentre fem les hortalisses, posem a coure el lluç durant uns 10 minuts, a la vaporera.
Una vegada cuit, posem al plat una base d'hortalisses i damunt el lluç, ho amanim amb una mica de sal i oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Lluç al vapor amb hortalisses

Lluç al vapor amb hortalisses.

Recepta de cuina de Lluç al vapor amb hortalisses

Hortalisses saltades.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: