Carxofes al vapor

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 - 8 carxofes
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal

2 racions

Elaboració

Netegem les carxofes. Traiem les fulles exteriors menys tendres, deixem només el cor.
Tallem les puntes. Pelem les cues sense separar-les del cos. Les partim en 4 o 8 trossos.
Les salpebrem. Les fiquem en una olla de coure al vapor juntament amb un gotet d'aigua.
Tanquem l'olla i, quan comenci a sortir vapor, ho deixem coure uns 5 o 6 minuts.
Les servim amanides amb oli d'oliva verge extra.

20min


Recepta de cuina de Carxofes al vapor

Carxofes al vapor.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!