Boles de carn picada, picants

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de carn picada
  • 1 ceba tendra, picada
  • 2 cullerades de vinagre
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • ½ cullerada de pebre de caiena
  • 2 xilis picats ben petits
  • 1 cullerada de mantega clarificada

4 racions

Elaboració

Assaona la carn picada amb el vinagre, el pebre vermell, el pebre de caiena, el xili, la sal i el pebre.
Forma boles d'una mida aproximada, d'una anou.
Col·loca les boles en una safata foradada i cuina al vapor a una temperatura de 100 graus durant 10 minuts.
Retira i col·loca les boles sobre una tovallola de paper absorbent de cuina.
Un cop seques, fregeix breument o fins que prenguin un bonic color daurat, en la mantega clarificada.
Serveix amb una bona amanida verda i una bagueta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

685 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!