Boles de carn picada, picants
Categoria:
Carns
Recepta per vaporera
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de carn picada
- 1 ceba tendra, picada
- 2 cullerades de vinagre
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- ½ cullerada de pebre de caiena
- 2 xilis picats ben petits
- 1 cullerada de mantega clarificada
4 racions
Elaboració
Assaona la carn picada amb el vinagre, el pebre vermell, el pebre de caiena, el xili, la sal i el pebre.
Forma boles d'una mida aproximada, d'una anou.
Col·loca les boles en una safata foradada i cuina al vapor a una temperatura de 100 graus durant 10 minuts.
Retira i col·loca les boles sobre una tovallola de paper absorbent de cuina.
Un cop seques, fregeix breument o fins que prenguin un bonic color daurat, en la mantega clarificada.
Serveix amb una bona amanida verda i una bagueta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c