Trinxat de bròcoli

Aquest és un plat d'aprofitament. És una menja senzilla creada per aprofitar la verdura del dia abans, però és un primer que sempre bé molt de gust.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 patates varietat canabec o vermella
  • 1 brocoli o broquil verd
  • 1/2 botifarra negre
  • Raig d'oli verge d'oliva

2 racions

Utensilis

Trinxador

Elaboració

Palem les patates i les tallem a daus grans. També netegem el brocoli o el bròquil verd i el tallem a ramallets. Col•loquem la verdura en una olla amb sistema de cocció al vapor.
Un cop cuita la verdura es tritura amb un trinxador i s'hi afegeix la botifarra negre tallada a dauets petits 5 mm x 5 mm aprox.
Finalment es dona forma de coca i és passa per una paella antiadherent amb un raig d'oli d'oliva. Cal deixar el trinxat torradet.

30min

Notes

Jo ho acompanyo amb una cervesa negra ben freda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: