Rovellons en escabetx
Una forma de conservar els rovellons amb aquest tipus de confitat en una base de vinagre, espècies i sal. Per poder gaudir-los tot l'any.
Categoria:
Altres
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 gr. de rovellons
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 api
- 2 grills d'all
- Llorer, farigola i romaní
- 1/4 l. d'oli d'oliva
- 125 ml. de vinagre de poma
- 125 ml. de vi blanc
- 10 gr. de sucre
- Sal, claus d'olor i grans de pebre
Elaboració
Netejarem els rovellons amb aigua abundant per tal d'eliminar-ne la terra que desprès es molt molesta de trobar en boca i els escaldem.
Posarem en una cassola una mica d'oli amb la ceba, la pastanaga i l'api tallat a la juliana, el pebre, el romaní, la farigola i el llorer.
Hi afegim els rovellons escaldats i l'all, i ho deixem coure uns 5 minuts.
Passat aquest temps afegim el vinagre de poma i el vi. Ho mantindrem uns minuts més al foc perquè evapori i ho retirarem.
Encara en calent i afegim la resta d'oli en cru i deixem reposar unes 48 hores.
Un cop ja fred es mantindrà en conserva, i en podrem gaudir tot l'any.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
337 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.