Quarters de pollastre al perfum d'orenga
Ingredients
- 4 quarters de pollastre
- 4 grans d'all
- 1 ceba gran
- 1 llauna petita de pebrot escalivat
- Sal, orenga, pebre negre, oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Pelar la ceba i els alls. Preparar una safata pel forn, posar un rajolí d'oli i recobrir-la amb la ceba tallada a rodanxes de mig centímetre de gruix. 
Sal-pebrar el pollastre i posar-lo damunt la ceba, amb la pell cap amunt, fent uns talls no gaire profunds. Picar els alls i posar-los als talls fets al pollastre. 
Posar per damunt de cada quarter dues o tres tires del pebrot escalivat, espolvorar pel damunt una mica d'orenga i acabar amb un rajolí més d'oli. 
Coure 1 hora al forn a 200º. La pell ha de quedar ben daurada.
														
 1h 10min
 1h 10min 
Notes
Emplatar cada quarter amb la ceba pel damunt. Acompanyar amb cava brut nature.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1779 visites.
 1779 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram