Quarters de pollastre al perfum d'orenga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 quarters de pollastre
  • 4 grans d'all
  • 1 ceba gran
  • 1 llauna petita de pebrot escalivat
  • Sal, orenga, pebre negre, oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Pelar la ceba i els alls. Preparar una safata pel forn, posar un rajolí d'oli i recobrir-la amb la ceba tallada a rodanxes de mig centímetre de gruix. Sal-pebrar el pollastre i posar-lo damunt la ceba, amb la pell cap amunt, fent uns talls no gaire profunds. Picar els alls i posar-los als talls fets al pollastre. Posar per damunt de cada quarter dues o tres tires del pebrot escalivat, espolvorar pel damunt una mica d'orenga i acabar amb un rajolí més d'oli. Coure 1 hora al forn a 200º. La pell ha de quedar ben daurada.

1h 10min

Notes

Emplatar cada quarter amb la ceba pel damunt. Acompanyar amb cava brut nature.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

209 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: