Cassoleta de llom amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Mig kilo de tallets de llom.
  • Una ceba tendra o de Figueres.
  • Una tomaca escalivada.
  • Una cullerada de farina de blat.
  • Sal i oli i un polsim de sucre negre.
  • Una llauna de xampinyons o 200 grs. frescos.
  • Una tassa de vi ranci.
  • Canyella en pols i farina per fregir el llom.
  • Brou de pollastre.

Elaboració

Adobarem el llom amb sal, oli i canyela en pols. El deixarem mitja hora.
L'enfarinarem i fregirem en una paella.
En una cassola, posarem la ceba tallada petita, i quan comenci a enrossir, hi afegirem la tomaca triturada, a la que hi afegirem un polsim de sucre. Ho deixarem que caramelitzi.
Quan ho tinguem al punt, afegirem el llom, el vi ranci, i pocs minuts després el brou.
Deixarem que bulli una mica, i afegirem els xampinyons, deixant-ho que cogui a foc lent durant uns vint minuts.

30min

Notes

És un plat que si el fem d'un dia per l'altre, és molt més gustós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Elvira Herreros Anglada diu:
La cullerada de farina de blat, quan es posa? La descripció no ho diu
Quim Lleonart diu:
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una mica.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: