Cassoleta de llom amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Mig kilo de tallets de llom.
  • Una ceba tendra o de Figueres.
  • Una tomaca escalivada.
  • Una cullerada de farina de blat.
  • Sal i oli i un polsim de sucre negre.
  • Una llauna de xampinyons o 200 grs. frescos.
  • Una tassa de vi ranci.
  • Canyella en pols i farina per fregir el llom.
  • Brou de pollastre.

Elaboració

Adobarem el llom amb sal, oli i canyela en pols. El deixarem mitja hora.
L'enfarinarem i fregirem en una paella.
En una cassola, posarem la ceba tallada petita, i quan comenci a enrossir, hi afegirem la tomaca triturada, a la que hi afegirem un polsim de sucre. Ho deixarem que caramelitzi.
Quan ho tinguem al punt, afegirem el llom, el vi ranci, i pocs minuts després el brou.
Deixarem que bulli una mica, i afegirem els xampinyons, deixant-ho que cogui a foc lent durant uns vint minuts.

30min

Notes

És un plat que si el fem d'un dia per l'altre, és molt més gustós.


Recepta de cuina de Cassoleta de llom amb xampinyons
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1237 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: