Cassoleta de llom amb xampinyons
Ingredients
- Mig kilo de tallets de llom.
- Una ceba tendra o de Figueres.
- Una tomaca escalivada.
- Una cullerada de farina de blat.
- Sal i oli i un polsim de sucre negre.
- Una llauna de xampinyons o 200 grs. frescos.
- Una tassa de vi ranci.
- Canyella en pols i farina per fregir el llom.
- Brou de pollastre.
Elaboració
							Adobarem el llom amb sal, oli i canyela en pols. El deixarem mitja hora. 
L'enfarinarem i fregirem en una paella. 
En una cassola, posarem la ceba tallada petita, i quan comenci a enrossir, hi afegirem la tomaca triturada, a la que hi afegirem un polsim de sucre. Ho deixarem que caramelitzi.
Quan ho tinguem al punt, afegirem el llom, el vi ranci, i pocs minuts després el brou (cobrir).
Deixarem que bulli una mica, i afegirem els xampinyons, deixant-ho que cogui a foc lent durant uns vint minuts.
														
 30min
  30min 
Notes
És un plat que si el fem d'un dia per l'altre, és molt més gustós.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4104 visites.
 4104 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Pasta
 Pasta 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram