Coca de pasta de full amb tomàquet concasé, porros confitats, bacallà i olives negres Aragó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Tomàquet concasé [Veure recepta]
  • 300 grams de bacallà esqueixat
  • Sis porros
  • 200 grams d'olives negres del tipus Aragó
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Una paella gran
Un polvoritzador de plàstic

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, posem la pasta de full, l'estirem amb el corró, i amb el corró de punxar en punxem tota la superfície i la tallem en un tros de 40 centímetres de llarg, per 25 d'ample, i la posem a la placa de forn sobre un full de paper sulfurat.
Seguidament, fem el tomàquet concasé com explico a la meva recepta, i un cop fet, l'escampem per tota la superfície de la coca, i ho reservem.
A part, en la mateixa paella que hem fet el tomàquet, saltem amb un raig d'oli d'oliva, la part blanca de sis porros tallats a rodelles salpebrats, fins que estiguin transparents, i els repartim pel damunt del tomàquet.
A continuació, posem la coca en el forn a 180º, fins que veiem que la pasta de full comença a estar daurada, la retirem del forn, repartim per sobre el bacallà dessalat i esqueixat, juntament amb les olives negres ben escampades, ho polvoritzem amb força oli d'oliva, i la tornem a posar en el forn fins que ja esta cuita del tot, la retirem del forn, la posem damunt la safata de cartró amb blonda, i ja la tenim a punt per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: