Coca de pasta de full amb tomàquet concasé, porros confitats, bacallà i olives negres Aragó
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Coca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una placa de pasta de full
- Farina
- Oli d'oliva
- Tomàquet concasé
- 300 grams de bacallà esqueixat
- Sis porros
- 200 grams d'olives negres del tipus Aragó
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Una paella gran
Un polvoritzador de plàstic
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, posem la pasta de full, l'estirem amb el corró, i amb el corró de punxar en punxem tota la superfície i la tallem en un tros de 40 centímetres de llarg, per 25 d'ample, i la posem a la placa de forn sobre un full de paper sulfurat.
Seguidament, fem el tomàquet concasé com explico a la meva recepta, i un cop fet, l'escampem per tota la superfície de la coca, i ho reservem.
A part, en la mateixa paella que hem fet el tomàquet, saltem amb un raig d'oli d'oliva, la part blanca de sis porros tallats a rodelles salpebrats, fins que estiguin transparents, i els repartim pel damunt del tomàquet.
A continuació, posem la coca en el forn a 180º, fins que veiem que la pasta de full comença a estar daurada, la retirem del forn, repartim per sobre el bacallà dessalat i esqueixat, juntament amb les olives negres ben escampades, ho polvoritzem amb força oli d'oliva, i la tornem a posar en el forn fins que ja esta cuita del tot, la retirem del forn, la posem damunt la safata de cartró amb blonda, i ja la tenim a punt per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1875 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.