Amanida de faves petites amb menta i pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de faves petites, congelades
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba tendre, picolada
  • 300 grams de pernil salat, tallat a juliana ben fina
  • Un manat de menta fresca
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagre de poma
  • Un punt de mostassa de Dijón
  • Un brot de julivert

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un batedor de varetes

Elaboració

En un cassó amb : aigua, sal, julivert i el llorer, bullim les faves. Quan són cuites, les escorrem i les refredem. Les posem en un bol de vidre gran, i les barregem amb : la ceba picada, la menta i el pernil tallat a juliana ben fina.
A part, fem una vinagreta amb : un punt de mostassa, Sal, vinagre de poma, la menta ben picolada, i oli d'oliva. Ho batem amb les varetes, i seguidament, ho barregem amb les faves. Ho remenem ben remenat, i ja ho podrem servir a taula, ben repartit en la safata de porcellana blanca.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: