Pollastre Sindhi Biryani

Categoria:
Típica de: Pakistan
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1) 1 kg de pollastre
  • 2) 1 Kg d'arròs
  • 3) 1 1/2 tassa de oli
  • 4) 4 cebes mitjanes
  • 5) El gingebre, l'all 3 cullerades
  • 6) 4 culleradetes de Xile
  • 7) 1 culleradeta de cúrcuma
  • 8) 2 culleradetes de coriandre en pols en sec
  • 9)1/2 cullerada de Garam masala
  • 10) Sal al gust
  • 11) 2-4 llavors de cardamomo
  • 12) 2-3 peces de canyella
  • 13) 2-3 fulles de llorer
  • 14) 250 g de iogurt
  • 15) 1/2 kg de tomàquets
  • 16) 3-4 chiles petits
  • 17) 4 llimones
  • 18) 1/2 de manat menta
  • 19) 1/2 manat de coriandre
  • 20) 1 cullerada es llavors de fonoll
  • 21) 1 cullerades llavors de coriandre sec
  • 22) 2 cullerades de sal

6 racions

Elaboració

1. Afegiu l'oli en una cassola.
2. Afegiu la ceba i fregiu fins que agafi un color marró clar i reservar.
3. Ara afegiu el pollastre a la paella i cuineu fins que l'aigua s'evapori.
4. A continuació, afegiu el gingebre i l'all a la paella i totes les espècies: la canyella i el cardamomo.
5. Rostiu el pollastre fins que s'estovi.
6. A continuació, afegim tomàquets, chiles verds, llimona, el iogurt, el coriandre, la menta, ceba fregida a la paella.
7. Cuineu a foc lent (el curri ha de tenir 1 1/2-2 tasses salsa).
8. Ara agafeu una altra cassola, afegiu l'aigua per a bullir l'arròs.
9. Lligueu les llavors de fonoll i les de coriandre en un farcellet i afegiu-les a l'aigua bullint juntament amb 2 cullerades de sal.
10. Quan l'arròs estigui cuit el col·loquem en una cassola gran. Estendrem una capa d'arròs en primer lloc, a continuació, hi afegirem el curry i una altra capa d'arròs.
11. Tapaeu i cuineu a foc lent durant 5-10 minuts.
12. Un cop estigui tot acabat, es barreja ben barrejat!!
13. I finalment ho servim tot ben “calentonet” i... A GAUDIR!

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: