Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie, codonyat i ceba caramel·litzada

Ingredients

  • 1 poma acida
  • 4 rodanxes de rulo de cabra (1 cm aprox de gruix)
  • 150 gr. de foie mi cuit
  • Codonyat artesa
  • 1 ceba gran
  • Sucre
  • Oli
  • Rucula
  • 4 rodanxes de pa de motllo
  • Un motllo rodo de la mida de un got aprox.

4 racions

Utensilis

Soplet o pala de cremar, motllo circular, si no es disposa d'un, apilar am cura tots els ingredients procurant donar la forma rodona del rulo i de la poma.

Elaboració

Tallem la ceba en juliana, i la posem a caramel·litzar amb una mica d'oli a foc lent.
Mentres es fa la ceba, pelem la poma, li treiem el cor, i la tallem a rodanxes fines.
Amb el motllo, tallem 4 cercles de pa i els torrem una mica.
Un cop llesta la ceba, la deixem temperar, i passem a muntar el plat.
Col·loquem el motllo sobre el pla , i l'omplim en aquest ordre. El pa , una rodanxa de poma , el formatge , una rodanxa de poma , una capa de codonyat fina ,una rodanxa de poma, ceba tebia, el foie, i l'acabem amb poma ,presionem una mica per compactar el conjunt, i treiem el motllo.
Posem sucre al damunt i caramel·litzem amb soplet o pala.
Guarnim amb fulles de rucula, i uns fils de reducció de modena.

30min

Notes

Les proporcions de ingredients , depenent del tamany del motllo.cal omplir el motllo en tot el seu espai.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest plat de ser boníssim. El faré aquestes festes de Nadal

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: