Flam de mato

Ingredients

  • 500 g de mato
  • 1 iogur natural
  • 125 g de sucre
  • 4 ous
  • Caramel liquid

4 racions

Utensilis

1 batedora electrica
1 colador fi
4 flameres
1 safata fonda amb aigua que pugui anar al forn

Elaboració

Escalfeu el forn a 170ºC
Escorreu el mato i poseu-lo al vas de la batedora. Afegiu-hi el iogur, el sucre i els ous i tritureu-ho tot fins que quedi una barreja homogenea.
Aboqueu a poc a poc el caramel a 4 flameres, ballugueu-les una mica perque es distribuexi bé per el fons i les parets. Ompliu-les amb la preparació anterior.
Poseu-les a coure al forn al bany María de 35 a 40 minuts.
Retireu-les i deixeu-les refredar i posu-les a la nevera.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2416 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: