Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta


Receptes.cat > > Fires i festes > Inaugurem la primavera amb un...

Inaugurem la primavera amb un pícnic a Montjuïc

Encara que el nom ens pugui espantar, l’Eat-in no és més que el pícnic o el dinar al camp que ja fa molt temps que practiquem a casa nostra. Ara, però, des del Convivium Vázquez Montalbán ens proposen un grandíssim àpat de germanor en el qual tothom hi és benvingut. “Els qui vulguin apuntar-s'hi només han de portar menjar de temporada, fet per a ells i que sigui fàcil de compartir”, explica José Carlos Redón, membre de l’organització. I és que l’objectiu de la trobada és protestar (de forma lúdica i desenfadada) contra el menjar porqueria i reivindicar els aliments de temporada i de proximitat. La cita és el pròxim diumenge, a dos quarts d’una del migdia i al Jardí de Mossèn Cinto Verdaguer.

En aquest sentit, el fet que el pícnic se celebri el 20 de març també és significatiu: “Coincideix amb l’equinocci de primavera, el despertar de la natura, i volem aprofitar la data per recuperar conceptes com el producte de temporada, que s'associa a uns valors que estem perdent”, assegura Redón.

L’objectiu de Slow Food és portar el lema “bo, net i just” a tots els nivells de la gastronomia i per això els organitzadors de l’Eat-in insisteixen en què cada participant porti el seu menjar, plats i gots de debò, etc. Tot per reduir deixalles i evitar l'ús de materials plàstics difícils de reciclar.




Vols rebre cada dia al teu mail noves receptes de cuina?
Vols publicar les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana.

        Registra't