Conill guisat amb xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill d'entre 1 kg i 1,2 kg
  • 200 g de Xampinyons nets i tallats a làmines
  • Oli d'oliva
  • 2 Fulles de llorer
  • 2 Cebes
  • 1 Tomàquet
  • Un got de vi blanc
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Una fulla de timó
  • Aigua

Per a la picada:

  • Avellanes
  • Farina
  • Sal
  • All
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Pasem per aigua els xampinyons laminats encara que els hagim comprat nets. Els reservem.
Salpebrem i enrossim el conill a la cassola tallat segons ens agradi
(podem deixar cuixes i espatlles senceres o només les espatlles).
Hi afegim una mica d'all, i unes fulles de llorer.
Passats uns 5 minuts barregem el conill amb les cebes i tomàquet, que prèviament hem tallat.
Posem una mica d'aigua a la cassola.
Al cap d'uns 10 minuts, hi afegim un got de vi i ho deixem 10 minuts a foc baix.
Mentre, preparem una picada amb avellanes, all, julivert, aigua o brou, farina i sal.
Deixem coure a foc baix uns 20 minuts vigilant si cal afegir-hi aigua.
Hi tirem els xampinyons amb la picada i una fulla de timó, per aromatitzar una mica el plat i recuperem l'olor de bosc.
Ho deixem fent xup-xup a foc baix durant 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.

45min


Recepta de cuina de Conill guisat amb xampinyons
Conill guisat amb xampinyons.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Conill guisat amb xampinyons
Conill guisat amb xampinyons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

pere tremps diu:
Hi els xampinyons quan els hi poses?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: