Pollastre rostit amb prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per a realitzar aquesta recepta primer de tot ens hem d’assegurar que tenim tots els ingredients. Els ingredients que necessitem són els següents: tres cebes mitjanes, tres pastanagues, oli d’oliva, un pot de nata líquida per cuinar, prunes, pollastre, preferiblement cuixes i ales i brou de pollastre. Les proporcions dels ingredients poden variar segons el gust de cada persona i segons la quantitat que en volem fer.
Primer de tot cal netejar el pollastre, la ceba i les pastanagues. Un cop fet això s’ha de salar el pollastre i enfarinar-lo, mentrestant posem una cassola al foc amb oli. Un cop estigui calent s’ha de fregir el pollastre fins que quedi ros, no cal que es cogui del tot ja que després s’acabarà de coure amb les verdures. A continuació retirem el pollastre, tallem les verdures i les posem a coure. Quan estiguin gairebé cuites afegirem la nata líquida i ho deixem uns 15 minuts.
Mentrestant posem a bullir les prunes. Quan hagin passat els 15 minuts afegim el pollastre a la cassola amb una mica de brou i ho deixem coure una hora aproximadament fins que veiem que el pollastre estigui completament cuit. Quan hagin passat uns 45 minuts incorporem les prunes i ho deixem coure uns minuts més.
Aquest plat es pot acompanyar per exemple amb un puré de patates.

1h 35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1106 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: