Tires de sípia fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Sípia mitjana que a la peixateria ens netegen.
  • Farina especial per fregir peix
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 Dent d'all
  • Sal
  • Llimona

2 racions

Elaboració

Tallem la sípia en tires en cas de tenir-la sencera. Si ja la tenim a tires o és congelada i ja l’hem descongelat, només cal posar-la en un bol.
Rentem bé les tires de sípia i les escorrem en un colador.
Hi posem sal i deixem que deixin anar tota la seva aigua.
Quan les tires de sípia estiguin més aviat seques les passem per farina.
Posem una paella o un cassó amb oli d'oliva verge extra. Posem l'all sencer en l'oli i quan veiem que l'all està fregit, traiem l'all i comencem a fregir les tires de sípia.
Les tires no s'apilen, es deixen caure en l'oli i es deixa que tinguin espai suficient entre elles perquè no se'ns s'enganxin. No moure molt les tires perquè l'arrebossat no se'ns trenqui. Només quan veiem que s'han fregit bé per una banda se'ls dóna la volta si cal, de vegades no cal donar-los la volta, simplement sacsegem la paella o cassó perquè es moguin sols.
Posem les tires de sípia en un paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
Servim immediatament amb una mica de llimona.

30min


Recepta de cuina de Tires de sípia fregides
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: