Crema de pèsols amb tarter de vieira
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: França → Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
Per la crema de pèsols:
- 300grams de pèsols desgranats
- 1 patata
- 5 cebes petites (de platillo)
- 1 raig d'oli d'oliva
- 10cls de nata liquida
- 20cls d'aigua
- 2 cullerades de Mascarpone
Per el tarter de vieira:
- 3 vieires
- 1/2 llimona verda
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- 1 cullerada d'oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Comencem per preparar les vieires, les obrim i en traiem la carn
D'aquesta carn que te la vieira, en separem la car blanca de la que és de color taronja, la que ens fa falta és la blanca
Tallem la carn de les vieires a daus i la posem en un bol
Afegim l'oli i el vinagre i barregem be
Tapem el bol amb paper film i deixem reposar mentres preparem la crema de pèsols
La carn taronja de les vieires la podem guardar al congelador i un dia afegir-la a un bon arrós
Ara prepararem la crema de pèsols
En un cassó fora del foc, i posem els pèsols, la patata a daus, les cebes pelades i a trossos, 20 cls d'aigua salpebrem
Deixem reposar així tal qual durant cinc minuts
Passat aquest temps, posem al foc baix mitja hora
Passada aquesta mitja hora afegim 10 cls de nata liquida i ara ho batrem amb una batedora
Seguidament afegim el Mascarpone i barregem be
Posem la crema en una cassoleta i afegim el tarter de vieira a sobre de la crema
El moment de menjar, barregem el contingut de la cassola i a disfrutar.
2h
Etiquetes:
França Llegums Marisc i crustacis Nadal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4333 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.