Llagostins al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de llagostins mitjans
  • Una ceba de Figueres
  • Una ampolla de cava brut
  • Sal
  • Oli verge d'oliva

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb l'oli i la ceba ratllada i la daurarem.
Afegirem els llagostins, i anirem tirant el cava, a mida que vagin bevent.
Courem durant uns cinc minuts i ja es poden servir.

Notes

És una recepta molt senzilla, i fàcil de fer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!