Suquet de Xirles
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quilo de xirles
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 pols de sal
- 1 pols de pebre negre
- 1 got de aigua
- 1 raig de oli de oliva
4 racions
Elaboració
Primer de tot rentem les xirles sota la aixeta i les posem en un bol amb aigua i una mica de sal, així treuràn la sorra que solen portar dins
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem el pebrot a tires petites,la ceba una mica picada i el tomàquet fet puré
Posem la ceba i el pebrot a la paella i ofeguem una estona
Un cop la ceba i el pebrot siguin tous, afegim el tomàquet i salpebrem una mica
Deixem que es cogui tot junt una estona i després afegim les xirles ben escorregudes
Tapem la paella i en uns minuts veurem que les xirles son obertes
És el moment de treure del foc i anar per feina.
45min
Etiquetes:
Marisc i crustacis Suquets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2008 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.