Suquet de Xirles

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de xirles
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 pols de sal
  • 1 pols de pebre negre
  • 1 got de aigua
  • 1 raig de oli de oliva

4 racions

Elaboració

Primer de tot rentem les xirles sota la aixeta i les posem en un bol amb aigua i una mica de sal, així treuràn la sorra que solen portar dins
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem el pebrot a tires petites,la ceba una mica picada i el tomàquet fet puré
Posem la ceba i el pebrot a la paella i ofeguem una estona
Un cop la ceba i el pebrot siguin tous, afegim el tomàquet i salpebrem una mica
Deixem que es cogui tot junt una estona i després afegim les xirles ben escorregudes
Tapem la paella i en uns minuts veurem que les xirles son obertes
És el moment de treure del foc i anar per feina.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mireia Perostes Felip diu:
Tenen una molt bona pinta.
Aquest cap de setmana ho probaré.
Tot i que l´arrós a banda...........
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
Jordi Bosch Negre diu:
Si, l´arròs a banda queda molt bo, els escamarlans també, els he fet els dos plats en dies de festa, per quedar força be a taula.Vinga Mireia prova i ja hem diràs el resultat.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!