Navalles xineses

Categoria:
Origen: Xina → Pekin
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Navalles xineses
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pols de sal
  • 1 pols de pebre blanc molt
  • 1 raig de oli de oliva

2 racions

Elaboració

Rentem i escorrem les navalles i les posem en un bola amb aigua i sal una estona
Mentrestant preparem el pebrot a tires petites
Escorrem les navalles
Posem una paella o cassó al foc i tirem una mica de oli de oliva
Un cop calent el oli i afegim el pebrot i el fem coure una mica fins que veiem que be tou
Desprès afegim les navalles,un pols de sal, un pols de pebre i si veiem que està massa sec, i podem afegir una mica de aigua, molt poca si pot ser,
Tapem i de tant en tant remenem una mica
Quan veiem el marisc obert retirem del foc i enplatem.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!