Flams de cranc reial
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 potes de cranc reial
- 3ous
- 40 cl de nata liquida
- Unes branques de cigolet
- 50 grams de gruyère ratllat
- 1 pols de pebre negre molt
- 1 pols de sal
4 racions
Elaboració
Primer batem els ous junt amb la nata liquida
Seguidament afegim el gruyère i el cigolet picat
Ara afegim el cranc, que si ès fresc el bullirem amb aigua i sal i entreurem la carn
Si ja ès cuit, que ès pot comprar cuit, l'afegim tal cual
Afegim una mica de sal i pebre
Barregem be tot plegat i emplenem els recipients amb aquesta barreja que hem fet
Escalfem el forn a 180 graus i fem coure durant 25 mints
Deixem refredar una mica i anem per feina
45min
Etiquetes:
Timbal França Marisc i crustacis Nadal Forn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.