Flams de cranc reial
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 potes de cranc reial
- 3ous
- 40 cl de nata liquida
- Unes branques de cigolet
- 50 grams de gruyère ratllat
- 1 pols de pebre negre molt
- 1 pols de sal
4 racions
Elaboració
Primer batem els ous junt amb la nata liquida
Seguidament afegim el gruyère i el cigolet picat
Ara afegim el cranc, que si ès fresc el bullirem amb aigua i sal i entreurem la carn
Si ja ès cuit, que ès pot comprar cuit, l'afegim tal cual
Afegim una mica de sal i pebre
Barregem be tot plegat i emplenem els recipients amb aquesta barreja que hem fet
Escalfem el forn a 180 graus i fem coure durant 25 mints
Deixem refredar una mica i anem per feina
45min
Etiquetes:
Forn França Marisc i crustacis Nadal Timbal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3108 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.