Flams de cranc reial

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 potes de cranc reial
  • 3ous
  • 40 cl de nata liquida
  • Unes branques de cigolet
  • 50 grams de gruyère ratllat
  • 1 pols de pebre negre molt
  • 1 pols de sal

4 racions

ElaboraciĂł

Primer batem els ous junt amb la nata liquida
Seguidament afegim el gruyère i el cigolet picat
Ara afegim el cranc, que si ès fresc el bullirem amb aigua i sal i entreurem la carn
Si ja ès cuit, que ès pot comprar cuit, l'afegim tal cual
Afegim una mica de sal i pebre
Barregem be tot plegat i emplenem els recipients amb aquesta barreja que hem fet
Escalfem el forn a 180 graus i fem coure durant 25 mints
Deixem refredar una mica i anem per feina

45min


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Flams de cranc reial

Enllaça aquesta recepta:

2434 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


4 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta recepta ĂŠs molt original i pels ingredients qque porta deu ser bonĂ­ssima. SerĂ  questiĂł de tastar-la.
Jordi Bosch Negre diu:
Si que ho Ês, molt bona. Ès sencilla de fer i per un dia així festiu, Ês ideal.
Dolça diu:
Aquesta recepta ĂŠs un luxe. A veure si la faig a la propera celebraciĂł familiar!
Jordi Bosch Negre diu:
Provau Dolça, segur que trionfes, i a mÊs a mÊs, el cranc reial no costa gaire de trovar i Ês força assequible de preu. Jo vaig triar quatre potes petites, però a vegades als comerços ni han unes que son igual de bones però son grosses i amb la carn que porta una pota en tens per fer bastant de quantitat.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!