Flams de cranc reial

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 potes de cranc reial
  • 3ous
  • 40 cl de nata liquida
  • Unes branques de cigolet
  • 50 grams de gruyère ratllat
  • 1 pols de pebre negre molt
  • 1 pols de sal

4 racions

Elaboració

Primer batem els ous junt amb la nata liquida
Seguidament afegim el gruyère i el cigolet picat
Ara afegim el cranc, que si ès fresc el bullirem amb aigua i sal i entreurem la carn
Si ja ès cuit, que ès pot comprar cuit, l'afegim tal cual
Afegim una mica de sal i pebre
Barregem be tot plegat i emplenem els recipients amb aquesta barreja que hem fet
Escalfem el forn a 180 graus i fem coure durant 25 mints
Deixem refredar una mica i anem per feina

45min


Recepta de cuina de Flams de cranc reial
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta recepta és molt original i pels ingredients qque porta deu ser boníssima. Serà questió de tastar-la.
Jordi Bosch Negre diu:
Si que ho és, molt bona. Ès sencilla de fer i per un dia així festiu, és ideal.
Dolça diu:
Aquesta recepta és un luxe. A veure si la faig a la propera celebració familiar!
Jordi Bosch Negre diu:
Provau Dolça, segur que trionfes, i a més a més, el cranc reial no costa gaire de trovar i és força assequible de preu. Jo vaig triar quatre potes petites, però a vegades als comerços ni han unes que son igual de bones però son grosses i amb la carn que porta una pota en tens per fer bastant de quantitat.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: