Milaneses fugazzeta argentines de carabassa i formatge amb cibulet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Argentina
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Carabassa
  • Ou
  • Julivert
  • All
  • Pa ratllat
  • Mozzarella
  • Ceba
  • Cibulet
  • Orenga
  • Oli
  • Pebre
  • Sal

Elaboració

1. Comencem preescalfant el forn a calor mig-alt.
2. Tallem la carabassa a rodanxes fines (no cal bullir-la), salem les rodanxes lleugerament i les passem per ou batut amb julivert, all, pebre i una mica de sal i després per pa ratllat (o si volem civada), i les col·loquem en una safata de forn amb una mica d'oli.
3. Tallem la ceba a juliana fina, la posem en remull amb aigua calenta durant uns 5 minuts per a suavitzar-la i l'escorrem, o bé la tallem ben fina, li posem molta sal, la deixem reposar una estona per a treure-li tot l'àcid (així ho fan a les pizzeries argentines per a les pizzes fugazzeta) i després l'esbandim bé.
4. Posem el formatge damunt de les milaneses, escampem la ceba i el cibulet tallat fi, una mica d'oli i orenga i les fem al forn volta i volta durant 10-15 minuts a la part de baix de tot del forn amb cura de que no se'ns cremin.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Milaneses fugazzeta argentines de carabassa i formatge amb cibulet

Enllaça aquesta recepta:

273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
La recepta (autèntica argentina) no és meva. Només l'he traduit al català de l'argentí.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!