Tallarines amb ruca i tomàquets rostits

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Tallarines
  • Tomàquets
  • 2 grans d'all
  • Farigola
  • Oli d'oliva
  • Vinagre balsàmic
  • Sucre
  • 1 fulles de ruca
  • Sal marina
  • Pebre negre acabat de moldre
  • Formatge parmesà ratllat

Elaboració

1. Coem la pasta fins que estigui al dente, l'escorrem i la reservem.
2. Tallem tomàquets a grills, els condimentem amb farigola i els rostim a foc lent en una paella amb una mica de res d'oli d'oliva i un parell de grans d'all aixafats i pelats. Un cop estiguin mig cremats (els tomàquets, no els alls) els donem la volta, salpebrem i afegim un raig de vinagre balsàmic i un xic de sucre. Cuinem un minut més.
3. Incorporem la pasta i fulles de ruca ben rentades i assaonades amb sal marina, pebre negre acabat de moldre i un raig d'oli d'oliva. Cuinem tot junt una mica més i servim les tallarines amb formatge parmesà ratllat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tallarines amb ruca i tomàquets rostits

Enllaça aquesta recepta:

304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!