Sopa autèntica xinesa de fideus amb pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Xina
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Brou de pollastre sense sal a l'estil xinès
  • 2 porcions de fideus llargs xinesos
  • 1 fulles de bok choy (bleda xinesa)
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Ceba tendra picada

2 racions

Elaboració

1. Comencem fent el brou de pollastre. Posem a coure dues contracuixes de pollastre en una olla amb aigua, unes cebes tendres fines i un trosset de gingebre a foc mig amb la tapadora posada. Quan estiguin cuites, les esbocinem a tires i reservem.
2. En una altra olla amb aigua cuinem els fideus segons les indicacions del paquet. En l'últim minut hi afegim les fulles de bok choy.
3. Preparem dos bols per a servir cadascun amb una culleradeta de sal, un quart de culleradeta de pebre blanc i una cullerada de ceba tendra picada fina. Aboquem un cullerot de brou de pollastre calent i barregem bé.
4. Incorporem els fideus als bols per a servir, col·loquem el pollastre esbocinat i un parell de fulles de bok choy pel damunt i cobrim els fideus amb un altre cullerot de brou.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

441 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!