Molles de bacallà amb tomàquet

Ingredients

  • 400 grams de molles de bacallà dessalat
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d'all
  • 1 pebrot de Caiena
  • 800 grams de tomàquet natural triturat
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 fulles de llorer
  • 1 pastilla de brou de peix baix en sal

2 racions

Elaboració

1. Comencem preparant un oli perfumat a l'all i pebrot de Caiena. Fregim la caiena en una cassola amb oli calent durant 1 minut i la treiem. A continuació hi tirem els alls i abans de que es cremin els treiem.
2. Seguidament afegim la ceba ben picada a l'oli perfumat fins que es sofregeixi. Un cop sofregida afegim el tomàquet natural triturat. Mentrestant anem revisant el bacallà per si tingués alguna espina i esmicolant els trossos grans.
3. Incorporem el bacallà a la cassola junt amb el llorer i la pastilla de brou dissolta en una mica d'aigua (mig got).
4. Esperem a que redueixi el brou i servim calent.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

473 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!