Calamarcets

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Uns quants calamarçets
  • Una mica de farina
  • Un ou batut
  • Sal
  • Oli
  • de oliva
  • Unes fulles de enciam
  • Llimona

1 racions

ElaboraciĂł

Preparem el enciam ben net , escorregut i el tallem a trossets i el posem en un plat fons, amanim amb oli i sal
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant rentem i escorrem el calamarcets
Preparem un plat amb farina i un altra amb ou batut
Salem una mica els calamarcets, els passem per farina i seguidament per ou batut
Amb el oli ben calent el anem fregint fins a ser ben rossos i els passem a escorre amb paper absorbent
Els posem sobre del enciam i ruixem be amb llimona.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Calamarcets

Enllaça aquesta recepta:

896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Asela MasiĂ  diu:
Mmm... calamars a la romana. Jo tambÊ els faig així, però sense encisam.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!