Crep de cereals i llegums

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cereals:

  • 20g Arròs integrali
  • 18g Blat de Moro
  • 18g Ordi
  • 15g Sègol
  • 15g Blat
  • 14g Civada
  • 12g Fajol
  • 112g Total Cereals

Llegums:

  • 19g Cigró
  • 16g Llentia
  • 18g Mongeta blanca
  • 53g Total Llegums

Total:

  • barreja farina 165g

3 racions

Elaboració

Cuita, dos sistemes:
1 - De 4.5 vegades el pes en aigua, barrejar-ho bé.
Paella antiadherent (treure mànec) al forn 40 minuts 230º (depenen quantitat, forn, mida paella..). Resultat: pes final cuit 524g, consistència tipus confitura codony molt espès.
2- Microones combinat: 360g aigua + 165g farina, 600W, 9 minuts. Safata de vidre de 30cm, base safata amb paper de forn. Resultat: pes final cuit 398g, consistència tipus crep molt uniforme. Cuita més ràpida, implica més saludable

12min

Notes

Substitueix als cereals (pa,arròs, etc.) i també substitueix als llegums ( cigrons, llenties, mongeta seca). Aquest plat forma part del menú diari en tres àpats (com seria el pa en molt menús). El menú setmanal complert és aquest: https://photos.app.goo.gl/Wx5cqvj5QeLQz3DK7
https://drive.google.com/open?id=1rJ_KwfNuyYnD9V5grlHTSR3ZqQeJL7yz

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

406 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!