Pizza amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Tomàquet fregit
  • Mozzarella
  • Oli
  • Ceba
  • Cansalada de xai, vedella o gall dindi
  • Sal i pebre al gust
  • 1 massa de pizza

Elaboració

1. Comencem preescalfant el forn a temperatura alta.
2. Pelem la ceba de totes les capes marrons o fosques i tallem les capes blanques a quadradets petits.
3. En una paella tirem un fil d'oli i hi posem a saltar la ceba.
4. Quan comenci a agafar un color daurat, posem a saltar amb la ceba la cansalada que prèviament haurem tallat a trossets petits. Hem d'aconseguir que el greix de la cansalada quedi ben cuit i comenci a transparentar. Afegim sal i pebre al saltat i provem.
5. Estirem la massa de pizza damunt del marbre o una fusta gran amb farina i l'untem amb una capa de tomàquet fregit.
6. Col·loquem la mozzarella per damunt de la massa de pizza i la fiquem al forn.
7. Quan la mozzarella comenci a fondre's, treiem la pizza del forn, hi escampem pel damunt el saltat de ceba i cansalada i la tornem a ficar al forn uns minuts més per a daurar-ho tot junt.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!