Espaguetis amb allada

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams d'espaguetis
  • 125 grams de molles de bacallà dessalades
  • 3 o 4 grans d'all
  • Mig bitxo
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert

2 racions

Elaboració

1. Coem els espaguetis en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente, els escorrem i reservem.
2. Mentrestant anem fent l'allada. Escalfem oli en una paella i un cop calent hi afegim els alls pelats i laminats juntament amb el bitxo trossejat.
3. Quan comenci a sofregir-se, afegim les molles de bacallà prèviament descongelades i deixem coure a foc lent.
4. Aboquem l'allada damunt dels espaguetis i remenem bé perquè es barregi.
5. Empolvorem amb julivert fresc picat i servim.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!