Remenat d'ous i bacó amb mongetes verdes i tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: kosher
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 llonzes de bacó de gall dindi
  • 1 llauna de mongetes verdes (420 g) o mongetes verdes fresques
  • 2-3 tomàquets
  • Oli
  • Sal
  • All en pols

2 racions

Elaboració

1. Comencem sofregint en un wok o paella fonda amb oli els tomàquets trossejats i les mongetes verdes també trossejades i ben escorregudes. Assaonem amb sal i all en pols.
2. Quan el sofregit estigui gairebé a punt, fregim el bacó trossejat en una altra paella mitjana i un cop fregit fem els ous remenats junt amb el bacó.
3. Incorporem el remenat d'ous i bacó a les mongetes amb tomàquet i ho barregem tot bé.
4. Corregim de sal i servim de seguida calent amb unes llesques de pa.

Notes

Si volem també podem fregir xoriço (de gall dindi si volem el plat kosher) en lloc de bacó.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!