Orada a la brasa amb especies
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 orada de més o menys mig quilo
- Una mica de orenga picat
- Una mica de romaní picat
- Oli de oliva
- Una mica de suc de llimona
- Julivert picat
- Sal
- Pebre negre
1 racions
Elaboració
Comencem netejant el peix, traiem la tripa i el rentem be sota la aixeta i el deixem escórrer be
Mentrestant fem una mescla homogènia amb un raig de oli,el orenga,el romaní,el suc de llimona,sal i pebre
Seguidament posem la orada amb aquesta mescla durant dues hores
Un cop fet això, posarem una parrilla al foc amb un raig de oli
Un cop calent el oli, posem la orada a la parrilla i mentre la coem la anem girant i remullant una mica amb el suc que deixa anar durant la cocció
Al ser macerada, seria ideal coure uns deu minut mes o menys, entre els dos costats de la orada.
3h
Notes
És pot cuinar amb una parrilla, o si és pot és molt bona a la brasa amb caliu.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4711 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.