Endívies amb formatge roquefort i pernil

Categoria:

Ingredients

  • 3 endívies
  • 6 llonzes de pernil curat de gall dindi
  • 100 grams de formatge roquefort
  • 1 grapat de nous
  • Mig got de brou de verdures
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre

2 racions

Elaboració

1. Primer de tot rentem les endívies rebutjant les fulles externes i les eixuguem amb paper de cuina, tallem la punta i les partim per la meitat.
2. Escalfem 1 raget d'oli d'oliva en una paella i un cop calent incorporem les endívies per a marcar-les lleugerament per tots els costats.
A continuació aboquem el brou, salpebrem (tenint en compte que el formatge roquefort i el pernil ja són salats) i deixem cuinar a foc mig durant uns 15 minuts.
3. Tot seguit afegim les llonzes de pernil cobrint les endívies i deixem uns 5 minuts més perquè es distribueixin les aromes.
4. Afegim les nous i esperem uns minuts abans de retirar del foc mentre el brou es vagi reduint.
5. Emplatem les endívies amb pernil i nous en un plat fons i les reguem lleugerament amb el brou de la paella.
Finalment incorporem el formatge roquefort esmicolat i servim.
6. Podem acompanyar aquest entrant amb un bon vi negre i continuar el menú amb pollastre al forn amb llimona i all que es fa molt fàcilment.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

270 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!