Amanida alemanya de patates i salsitxes de Frankfurt

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo de patates
  • 200 grams de salsitxes de Frankfurt de pollastre
  • 200 grams de pernil cuit de gall dindi
  • 100 grams de cogombrets
  • Maionesa i mostassa al gust

Elaboració

1. Rentem les patates i les coem en aigua amb sal durant uns 15 minuts. Un cop cuites les pelem i tallem a daus.
2. Trossegem també a daus els frankfurts, el pernil i els cogombrets.
3. En un recipient a part barregem la maionesa juntament amb la mostassa (per a donar-li un toc diferent a la maionesa).
4. Finalment barregem bé tots els ingredients, decorem amb unes flors de pernil cuit de gall dindi (que prepararem amb unes tires) i refredem l'amanida alemanya a la nevera.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Moisés de Tomás Rivas diu:
Gràcies Mestre Quim, ja li faré un cop d'ull.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!