Pizza espanyola manxega

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mitja cunya de formatge manxec curat (100 grams aproximadament)
  • 12,5 ml d'oli d'oliva
  • Mitja culleradeta de sal
  • 50 grams de salsa de tomàquet
  • Romaní sec picat
  • 1 massa de pizza

Elaboració

1. Estirem la massa de pizza i afegim l'oli i la sal.
2. Fiquem la massa de pizza damunt de paper d'enfornar en una safata de forn al forn prèviament escalfat a 250 graus durant uns 5 minuts amb calor adalt i abaix.
3. Mentrestant tallem la cunya de formatge en llonzes, unes 8 llonzes de mig cm. de gruix.
4. Passats els 5 minuts d'enfornat treiem la pizza del forn i distribuïm la salsa de tomàquet per la superfície, col·loquem les llonzes de formatge i empolvorem amb romaní sec al gust.
5. Fiquem una altra vegada la pizza al forn durant 5-10 minuts fins que veiem que el formatge estigui torrat.

Notes

El formatge manxec i el romaní sec li donen un gust molt intens a aquesta pizza, seria la versió espanyola manxega de la pizza Margarita, on la mozzarella es substitueix per formatge manxec i l'orenga per romaní.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

192 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!