Patates amb pèsols guisades amb bacallà

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de bacallà
  • 4 patates
  • Mitja ceba
  • Mig pebrot verd
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • Un quart de got de vi blanc
  • Un quart de got de conyac
  • Pebre blanc i negre
  • 1 llauna de pèsols (utilitzarem la meitat)

4 racions

Elaboració

1. Comencem picant l'all i la ceba ben menut i tallant el pebrot en dos trossos.
Posem tot en una cassola amb una miqueta d'oli d'oliva i refoguem.
2. Mentrestant, pelem i tallem les patates a trossos.
Quan el refogat comenci a daurar-se, incorporem les patates i les anem fregint.
3. Cobrim amb aigua, tirem el vi blanc i el conyac, una polsadeta de pebre negre mòlt i una altra de blanc i la fulla de llorer. Deixem que bulli suau i tallem el bacallà a trossos mitjans.
4. Quan la patata comenci a estar tova (punxem amb una forquilla) incorporem el bacallà, remenem i ho deixem 5 minuts més, ja que es fa molt ràpid.
5. Finalment tirem els pèsols i el julivert picat. Apaguem el foc, retirem i deixem reposar tapat abans de servir calent.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!