Plum Cake de fruites confitades i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 ous L
  • 300gr. de farina de pa de pessic amb llevat, si no te llevat posa un sobre de 15gr. mes o menys.
  • Un pessic de sal
  • 225gr. de sucre
  • 225gr. de mantega
  • 225gr. de fruita confitada i panses a trossets barrejat amb una cullerada de farina
  • 30ml. de whisky o ron (opcional)

8 racions

Elaboració

Defès la mantega en un cassó al foc, al mínim i deixa-la refredar.
Mentre prepara tots els ingredients.
Ara agafa un bol, les barilles del minipimer i bat els ous amb el sucre uns 2m., després posa la mantega i bat fins que ho vegis cremós, posa el whisky o ron i bat 30 segons més. Ara posa la farina tamisada on li hauràs afegit la sal i remena amb una cullera o espàtula poc a poc fins que quedi tot ben integrat.
Tot seguit posa una cullerada de farina a les fruites i panses i remena-ho, desprès aboca-ho a un colador per treure la farina sobrant i posa el farcit a la masa. Integra-ho amb cura.
Posa la massa al motlle i al forn entre 50-60m a 180º.
Comprova si esta fet amb una broqueta a partir de 50m. cada 5m., fins que surtir neta.

1h 30min

Notes

Motlle de 30x11, mes o menys, mida interior.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega.
També el pots farcir de llavors de xoco.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

344 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!