Magdalenes de nata i llavors de xoco
Ingredients
- Dos ou L
- 170gr de farina de pa de pessic amb llevat. Opcional:_35gr de xoco en pols a la tassa barrejat amb la farina.
- Un polsim de sal
- 125gr de sucre + una cullerada petita rasa de sucre vainillat
- 100ml de nata per montar + 25gr de mantega fosa
- 60gr de llavors de xoco + 4 o 6 per sobre.
6 racions
Elaboració
Primer de tot prepara el minipimer amb les barilles. En un bol posa els ous i els sucres i bat dos minuts, ara posa la nata, bat un minut més i la mantega un altre minut, tot seguit posa la farina tamizada amb el llevat i el xoco en pols si el decideixes posar i barreja-ho amb una cullera fins que quedi ben integrat.
Ara posa una cullerada de farina a les llavors i remena, pasa-ho per un colador per que perdi la farina sobrant i integra-ho a la masa.
Agafa si tens la cullera de gelats que t'ha anirà molt be per omplir els motlles (si les vols grans que et sortiran 6 posa dos collerons a cada capsula, si vols 12 petites posa un colleró) i al forn a 180º 22/23m a dalt i a baix (la reixa un pis mes avall del mig).
40min
Notes
Motlle per 6 magdalenes grans bàsiques i altres.
Opcional:
Les pots fer sense res i posar per sobre una mica de sucre o barrejat amb una mica de canyella.
Pots fer unes altres amb pinyons per sobre, unes altres amb bastonets d’ametlla, o també unes altres amb ratlladura de taronja a la masa.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
652 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Si, el faré. Crec que has canviat les cullerades d'aigua per les de l'oli en l'apartat del ingredients. Salutacions Rosa
Perfecte, fàcil i molt bo. Merci per la recepta. Rosa
Hola Joan: Ho faré un dia per dinar com a segon plat desprès d'un primer de verdura. Merci per la recepta.
Hola Joan: Ha d'estar molt bo i com que no es gents complicat un dia d'aquests ho faré. Merci per la recepta.
Fàcil de fer i ha de quedar super bo. Ho faré. Jo també porto el llaç groc, fins i tot en el xandall de estar per casa.