Magdalenes de nata i llavors de xoco

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos ou L
  • 170gr de farina de pa de pessic amb llevat. Opcional:_35gr de xoco en pols a la tassa barrejat amb la farina.
  • Un polsim de sal
  • 125gr de sucre + una cullerada petita rasa de sucre vainillat
  • 100ml de nata per montar + 25gr de mantega fosa
  • 60gr de llavors de xoco + 4 o 6 per sobre.

6 racions

Elaboració

Primer de tot prepara el minipimer amb les barilles. En un bol posa els ous i els sucres i bat dos minuts, ara posa la nata, bat un minut més i la mantega un altre minut, tot seguit posa la farina tamizada amb el llevat i el xoco en pols si el decideixes posar i barreja-ho amb una cullera fins que quedi ben integrat.
Ara posa una cullerada de farina a les llavors i remena, pasa-ho per un colador per que perdi la farina sobrant i integra-ho a la masa.
Agafa si tens la cullera de gelats que t'ha anirà molt be per omplir els motlles (si les vols grans que et sortiran 6 posa dos collerons a cada capsula, si vols 12 petites posa un colleró) i al forn a 180º 22/23m a dalt i a baix (la reixa un pis mes avall del mig).

40min

Notes

Motlle per 6 magdalenes grans bàsiques i altres.
Opcional:
Les pots fer sense res i posar per sobre una mica de sucre o barrejat amb una mica de canyella.
Pots fer unes altres amb pinyons per sobre, unes altres amb bastonets d’ametlla, o també unes altres amb ratlladura de taronja a la masa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

549 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!