Sépia amb pèsols

Aquesta és una recepta que no deixa de ser la típica de l'àvia però feta de manera molt més ràpida però igual de bona.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1/2 kg de sepia
  • 1/4 Kg de pèsols
  • 3 cebes de Figueres
  • 1/2 litre de caldo de peix
  • un bon raig d'oli d'oliva verge
  • una cullerada sopera de sucre integral de canya
  • un posin de pebre
  • un posin de sal
  • una ratllada de xocolata

4 racions

Elaboració

En una cassola antiadherent hi ratllem les cebes, hi afegim l'oli, la sépia, el sucre moreno i un posin de pebre i ho coguem tot junt a foc lent. La sépia s'ha d'anar fent a poc a poc i la ceba ha de quedar rossejada (de fet ens ha de quedar de color vermellós degut al suc que deixa la sépia. Aquest truc serveix per estovar la sépia i escurçar el temps de cocció).
Una vegada tinguem cuita la ceba i la sépia, afegirem el caldo de peix, els pèsols, un posin de sal i ratllarem una miqueta de xocolata negre (cal no abusar de la xocolata doncs aquesta ens pot emmascarar el gust de la sépia) i ho deixarem a foc mig que vagi perdent l'aigua fins que ens quedi una salsa líquida.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

497 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: