vots

Paella de marisc congelat ràpid
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250gr d'arròs
- 650 d'aigua o fumet calent
- Pebrot vermell
- Un all
- Un tomàquet madur
- Sípia o calamars (congelat)
- Musclos congelats: 3 o 4 per persona
- Cloïsses congelades: 3 o 4 per persona
- Gambes i escamarlans (congelat): 2 + 1 per persona
- Grapadet de pèsols (optatiu)
- Safrà
- Cullerada mitjana de especies de preparat per paella
- Sal
- Sucre
2 racions
Elaboració
Treu del congelador la sípia o calamars, els musclos i cloïsses una estona abans. Tritura el pebrot vermell, l'all i el tomàquet posant un pel de sucre per neutralitzar l'acidesa del tomàquet i reserva-ho. Posa una paella amb oli al foc amb les gambes i escamarlans (sense descongelar) amb una mica de sal un minut per banda i ho treus. Ara posa els trossos de sípia o calamar fent una remanada, i tot seguit posa el triturat, els pèsols, les espècies, el safrà i la sal. Remena i posa l'arròs, integra-ho be i posa l'aigua o fumet. Quan faltin 5m per tancar posa la resta d'ingredients.
45min
Notes
Un cop posis l'aigua o fumet remena i no remenis mes (queda mes sencer) El temps de cocció es entre 15 i 20m.
Si trobes que l'arròs s'enganxa posa una mica mes d'aigua o fumet.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.