Bròquil al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Ingredients
- Per un quilo de bròquil
- Quatre ous
- Quatre patates
- 200 grams de formatge ratllat
- Aigua
- Sal
- Oli
4 racions
Utensilis
Una olla grosa, una escorredora i una plata per forn.
Elaboració
Bullim el bròquil amb aigua i sal, i mentrestant posem a bullir també els ous, i les patates també, tot per separat, cada cosa en un casso diferent.
Un cop tinguem el bròquil bullit, l'escorrem be i el trossegem i reservem en un bol.
Després escorrem també les patates i les posem en el bol amb el bròquil.
Després agafem els ous durs i trossejats, els afegim al bròquil i patates. Ho barregem be, en compte a no trencar massa el bròquil i les patates, i un cop barrejat ho posem en una plata de forn, que sigui ample, de manera que la capa de barrejat quedi amb poc gruix.
Empolvorem per sobre amb formatge ratllat i posem al forn una estona a gratinar.
1h 30min
Etiquetes:
Verdures Llegums i verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
22920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.