Bròquil al forn

Ingredients

  • Per un quilo de bròquil
  • Quatre ous
  • Quatre patates
  • 200 grams de formatge ratllat
  • Aigua
  • Sal
  • Oli

4 racions

Utensilis

Una olla grosa, una escorredora i una plata per forn.

Elaboració

Bullim el bròquil amb aigua i sal, i mentrestant posem a bullir també els ous, i les patates també, tot per separat, cada cosa en un casso diferent.
Un cop tinguem el bròquil bullit, l'escorrem be i el trossegem i reservem en un bol.
Després escorrem també les patates i les posem en el bol amb el bròquil.
Després agafem els ous durs i trossejats, els afegim al bròquil i patates. Ho barregem be, en compte a no trencar massa el bròquil i les patates, i un cop barrejat ho posem en una plata de forn, que sigui ample, de manera que la capa de barrejat quedi amb poc gruix.
Empolvorem per sobre amb formatge ratllat i posem al forn una estona a gratinar.

1h 30min


Recepta de cuina de Bròquil al forn
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: