Bròquil al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Ingredients
- Per un quilo de bròquil
- Quatre ous
- Quatre patates
- 200 grams de formatge ratllat
- Aigua
- Sal
- Oli
4 racions
Utensilis
Una olla grosa, una escorredora i una plata per forn.
Elaboració
Bullim el bròquil amb aigua i sal, i mentrestant posem a bullir també els ous, i les patates també, tot per separat, cada cosa en un casso diferent.
Un cop tinguem el bròquil bullit, l'escorrem be i el trossegem i reservem en un bol.
Després escorrem també les patates i les posem en el bol amb el bròquil.
Després agafem els ous durs i trossejats, els afegim al bròquil i patates. Ho barregem be, en compte a no trencar massa el bròquil i les patates, i un cop barrejat ho posem en una plata de forn, que sigui ample, de manera que la capa de barrejat quedi amb poc gruix.
Empolvorem per sobre amb formatge ratllat i posem al forn una estona a gratinar.
1h 30min
Etiquetes:
Llegums i verdures Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
17833 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.