Enfilall de filet de ànec amb nectarina i carabassó
Categoria:
Carns
Típica de: França
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres filets de ànec(sinó en aconseguim podem fer servir magret)
- Tres nectarines més aviat una mica madures
- Dos carabassons
- Per marinar el ànec:6 culleres de mel líquida,6 culleres de salsa de soja,6culleres de oli de oliva,una mica de cigolet picat,
3 racions
Elaboració
Primer de tot tallem el ànec en trossos
Rentem i sense treure la pell , tallem les nectarines en trossos
Tallem el carabassó a rodelles
Preparem en un bol els ingredients per marinar
Posem el ànec ,les nectarines i el carabassó al bol i deixem marinar una estona
Mentrestant preparem un bon caliu
Passat una mitja hora més o menys, muntem els enfilalls alternant el ànec , la nectarina i el carabassó
Un cop tinguem a punt els enfilalls, el posem a coure a les graelles anant girant per tots cantons , durant un quart de hora més o menys.
1h 30min
Etiquetes:
Carn França
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2390 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.