Enfilall de filet de ànec amb nectarina i carabassó

Categoria:
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres filets de ànec(sinó en aconseguim podem fer servir magret)
  • Tres nectarines més aviat una mica madures
  • Dos carabassons
  • Per marinar el ànec:6 culleres de mel líquida,6 culleres de salsa de soja,6culleres de oli de oliva,una mica de cigolet picat,

3 racions

Elaboració

Primer de tot tallem el ànec en trossos
Rentem i sense treure la pell , tallem les nectarines en trossos
Tallem el carabassó a rodelles
Preparem en un bol els ingredients per marinar
Posem el ànec ,les nectarines i el carabassó al bol i deixem marinar una estona
Mentrestant preparem un bon caliu
Passat una mitja hora més o menys, muntem els enfilalls alternant el ànec , la nectarina i el carabassó
Un cop tinguem a punt els enfilalls, el posem a coure a les graelles anant girant per tots cantons , durant un quart de hora més o menys.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!