Truita al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ous 10
  • Patates 3/4kg
  • 1 ceba grossa
  • 1 pebrot vermell
  • Oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Utensilis

Paella, bol i plàtera de forn.

Elaboració

En una paella es posa oli i quan es calent s'afegeix
la ceba tallada a llesques primes,juntament amb el pebrot
també tallat de la mateixa manera, als 5', afegir les patates
tallades primes, a la manera de fer truita i es tapa la paella.
Una vegada tot cuit i tou, en un bol es baten els ous, i s'afegeix
tot lo que hem cuit a la paella i es barreja molt bé.
En una plàtera de forn de llauna, previament pintada amb un pinzell
amb oli i polvorada amb una mica de farina,(tal com s'hi anessim a coure un coc),
s'aboca el preparat del bol i es cou al forn a 180º.
Es vigila als 10' i si cal,es baixa una mica el termostat, es sap que es cuita quan en punxar-la
amb un escuradents o agulla llarga aquesta surt neta.

45min

Notes

Una vegada cuita, es tomba en una plàtera de sevir amb blonda,
guarnida pels costats amb creixems, raves i ou filat o lo que més agradi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!