Truita al forn
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Ous 10
- Patates 3/4kg
- 1 ceba grossa
- 1 pebrot vermell
- Oli d'oliva
- Sal
6 racions
Utensilis
Paella, bol i plàtera de forn.
Elaboració
En una paella es posa oli i quan es calent s'afegeix
la ceba tallada a llesques primes,juntament amb el pebrot
també tallat de la mateixa manera, als 5', afegir les patates
tallades primes, a la manera de fer truita i es tapa la paella.
Una vegada tot cuit i tou, en un bol es baten els ous, i s'afegeix
tot lo que hem cuit a la paella i es barreja molt bé.
En una plàtera de forn de llauna, previament pintada amb un pinzell
amb oli i polvorada amb una mica de farina,(tal com s'hi anessim a coure un coc),
s'aboca el preparat del bol i es cou al forn a 180º.
Es vigila als 10' i si cal,es baixa una mica el termostat, es sap que es cuita quan en punxar-la
amb un escuradents o agulla llarga aquesta surt neta.
45min
Notes
Una vegada cuita, es tomba en una plàtera de sevir amb blonda,
guarnida pels costats amb creixems, raves i ou filat o lo que més agradi.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1319 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.