Pastis de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 750g formatge Philadelphia
  • 1/2 l llet sencera
  • 3 ous
  • 3 cullerades de farina (ben plenes)
  • 2 sobres de flam potax (només aquesta marca)
  • 150g de sucre

10 racions

Utensilis

Thermomix, motlle de silicona, platera per servir.

Elaboració

Barrejar tots els ingredients i posar en un motlle de silicona, coure al forn a 180º durant una hora.

1h 15min

Notes

A sobre hi poso una mica de confitura.

La textura es mantegosa pel formatge.

Es millor deixar-lo reposar a la nevera 24h, abans de servir-lo.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

M carme diu:
el faré!!!!!
Ares Bonamusa diu:
M.Carme ok, ja em diràs que tal?.

Ares
Àngels Fernández Guillén diu:
Boníssim!! Jo també el faré.
Dolça diu:
øEs for'a diferent al que faig normalment. El provarøe per variar una miqueta.
El flam potax es deu trobar en qualsevol super, veritat?
Maria Àngels Bronsoms diu:
Ben senzill i segur que ben gustós!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!