Pastis de formatge
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750g formatge Philadelphia
- 1/2 l llet sencera
- 3 ous
- 3 cullerades de farina (ben plenes)
- 2 sobres de flam potax (només aquesta marca)
- 150g de sucre
10 racions
Utensilis
Thermomix, motlle de silicona, platera per servir.
Elaboració
Barrejar tots els ingredients i posar en un motlle de silicona, coure al forn a 180º durant una hora.
1h 15min
Notes
A sobre hi poso una mica de confitura.
La textura es mantegosa pel formatge.
Es millor deixar-lo reposar a la nevera 24h, abans de servir-lo.
Etiquetes:
Pastis de formatge
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Mercè, imagino que la deus haver tastat! Celebró que t'hagi agradat!
Quina bona pinta..!!!
Nuri, els espigalls es una varietat de la familia de les cols, ara es la temporada, si vas a un mercat o a pagesos en...
M'agrada molt aquest plat jo el faig però amb arros com si fós una minestrone, el probaré amb pasta, te molt bona...
Aquest any em toca fer-les a mi, així les feia el meu pare, tal com vosté les fà, el que em cal n'es trovar una garrafa...