Espardenyes amb mongetes del ganxet

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre o cinc esperdenyes- 150 grams de mongetes del ganxet cuites- Un all tendre- Una ceba- Dos grans d'all- Una fulle de llorer- Oli-J Julivert- Sal- Pebre-

1 racions

Utensilis

Una paella ,una cullera de fusta ,un cassó i un morter .

Elaboració

Preparem les mongetes, prèviament remullades i bullides. Posem un casso al foc, amb, la ceba, la cabeça d'alls i l'all tendre i les fulles de llorer; donem unes voltes que es cogui ben tou; i després afegim les mongetes; donem unes voltes perquè agafin tots els gustos i les deixem en el casso de moment. Posem una paella al foc amb un raig d'oli i saltem les espardenyes obertes per la meitat del llarg, junt amb all tendre picat i julivert també picat. Salpebrem i afegim les mongetes. Enrossim tot junt uns minuts; i finalment emplatem ben calent.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: