Espardenyes amb mongetes del ganxet
Categoria:
Llegums i verdures

Ingredients
- Quatre o cinc esperdenyes
- 150 grams de mongetes del ganxet cuites
- Un all tendre
- Una ceba
- Dos grans d'all
- Una fulla de llorer
- Oli
- Julivert
- Sal i Pebre
1 racions
Utensilis
Una paella ,una cullera de fusta ,un cassó i un morter .
Elaboració
Preparem les mongetes, prèviament remullades i bullides.
Posem un casso al foc, amb, la ceba, la cabeça d'alls i l'all tendre i les fulles de llorer; donem unes voltes que es cogui ben tou; i després afegim les mongetes; donem unes voltes perquè agafin tots els gustos i les deixem en el casso de moment.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli i saltem les espardenyes obertes per la meitat del llarg, junt amb all tendre picat i julivert també picat. Salpebrem i afegim les mongetes.
Enrossim tot junt uns minuts; i finalment emplatem ben calent.
45min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3764 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.