Espardenyes amb mongetes del ganxet
Categoria:
Llegums i verdures

Ingredients
- Quatre o cinc esperdenyes- 150 grams de mongetes del ganxet cuites- Un all tendre- Una ceba- Dos grans d'all- Una fulle de llorer- Oli-J Julivert- Sal- Pebre-
1 racions
Utensilis
Una paella ,una cullera de fusta ,un cassó i un morter .
Elaboració
Preparem les mongetes, prèviament remullades i bullides. Posem un casso al foc, amb, la ceba, la cabeça d'alls i l'all tendre i les fulles de llorer; donem unes voltes que es cogui ben tou; i després afegim les mongetes; donem unes voltes perquè agafin tots els gustos i les deixem en el casso de moment. Posem una paella al foc amb un raig d'oli i saltem les espardenyes obertes per la meitat del llarg, junt amb all tendre picat i julivert també picat. Salpebrem i afegim les mongetes. Enrossim tot junt uns minuts; i finalment emplatem ben calent.
45min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.