Ostres de Cerbera de la Marenda
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes quantes ostras fresques
- Una llimona
- Una mica de gel picat
- Una mica de pebre negre molt
2 racions
Utensilis
Estri per obrir ostras.
Elaboració
Obrim les ostras amb el estri adecuat i en llencem la primera aigua que porten dins
Les posem en una plata amb gel picat sota les ostras
Les deixem uns minuts així
Veurem que fan un suc, aquest ja no ès aigua de mar, aquest suc ès important que hi sigui
Ara les amanim amb suc de llimona i un pols de pebre
Ara ès el momento de disfrutar d'aquest plaer.
30min

Etiquetes:
França Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3875 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.