Graellada d´orades

Categoria:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 orades fresques
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un bon caliu

3 racions

Utensilis

Un bon caliu.

Elaboració

Primer de tot traiem la tripa a les orades i les rentem
Preparem un bon caliu
Mentres és fa el caliu i posem les grielles sobre el foc, afavorira que no s'enganxi el peix
Un cop fet el caliu,posem el peix a les graelles i li tirem un raig de oli i salem una mica
Posem les graelles al caliu i anem girant el peix
Quan sigui ben ros de les escates estarà al seu punt.

45min

Notes

Va ser el ultim i molt bon apat de bon matí de l'any, com no, acompanyat de unes bones llesques de pa rodò fet al mateix caliu.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!