Graellada d´orades

Categoria:
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 3 orades fresques
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un bon caliu

3 racions

Utensilis

Un bon caliu.

ElaboraciĂł

Primer de tot traiem la tripa a les orades i les rentem
Preparem un bon caliu
Mentres ĂŠs fa el caliu i posem les grielles sobre el foc, afavorira que no s'enganxi el peix
Un cop fet el caliu,posem el peix a les graelles i li tirem un raig de oli i salem una mica
Posem les graelles al caliu i anem girant el peix
Quan sigui ben ros de les escates estarĂ  al seu punt.

45min

Notes

Va ser el ultim i molt bon apat de bon matí de l'any, com no, acompanyat de unes bones llesques de pa rodò fet al mateix caliu.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Graellada d´orades

Enllaça aquesta recepta:

1650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!