Graellada d´orades
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 3 orades fresques
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un bon caliu
3 racions
Utensilis
Un bon caliu.
Elaboració
Primer de tot traiem la tripa a les orades i les rentem
Preparem un bon caliu
Mentres és fa el caliu i posem les grielles sobre el foc, afavorira que no s'enganxi el peix
Un cop fet el caliu,posem el peix a les graelles i li tirem un raig de oli i salem una mica
Posem les graelles al caliu i anem girant el peix
Quan sigui ben ros de les escates estarà al seu punt.
45min
Notes
Va ser el ultim i molt bon apat de bon matí de l'any, com no, acompanyat de unes bones llesques de pa rodò fet al mateix caliu.

Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.