Carpaccio de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bacallà fresc i cru tallat fi-Oli verge- Vinagre- Pebre- Olives verdes
  • Olives negres-

2 racions

Utensilis

Un morter per picar, un plat per servir i un ganivet de cuina.

Elaboració

Disposem  el bacallà en un plat , tallat ben fi. A part en un morter , matxucarem una mica , olives verdes i negres. Després elaborarem una vinagreta , amb oli , pebre i vinagre. Un cop feta la vinagreta , afegirem les olives picades , remenarem be la vinagreta i la posarem per sobre del bacallà. Deixarem reposar una estona i estarà llest.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mª angels diu:
molt bó aquest bacallá, l'eprovat riquissim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!