Salmó fresc en papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Rodelles de salmó
  • Carrota
  • Porros
  • Arrel de fonoll
  • Mantega
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Crema de llet
  • Paper de plata
  •  

1 racions

Utensilis

Un tros de paper de plata, un ganivet de cuina i un tallant.

Elaboració

Preparem el salmó ben escatat, en traiem l'espina i el salpebrem i reservem.
Pelem la carrota i la tallem a tires.
Netegem els porros i tallem la part blanca de la mateixa manera que la carrota.
Pelem l'arrel de fonoll aprofitant la part mes tendre, i en fem tires molt fines.
Posem un casso al foc amb mantega i quant es fongui, estofem les verdures, tot remenant-ho.
Afegim sal i pebre, una mica de vi blanc i deixem coure una mica. Afegim la crema de llet i deixem que arrenqui el bull.
Preparem a part el paper de plata i el untem amb mantega.
Posem les rodelles de salmó i repartim per sobre les verdures i el seu suc.
Emboliquem i posem al forn 10 minuts.

45min


Recepta de cuina de Salmó fresc en papillota
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Salmó fresc en papillota
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la papillota, i això ens voldrà dir que el peix ja esta cuit.
Rep una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: