Salmó fresc en papillota
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Rodelles de salmó
- Carrota
- Porros
- Arrel de fonoll
- Mantega
- Vi blanc
- Sal
- Pebre
- Crema de llet
- Paper de plata
1 racions
Utensilis
Un tros de paper de plata, un ganivet de cuina i un tallant.
Elaboració
Preparem el salmó ben escatat, en traiem l'espina i el salpebrem i reservem.
Pelem la carrota i la tallem a tires.
Netegem els porros i tallem la part blanca de la mateixa manera que la carrota.
Pelem l'arrel de fonoll aprofitant la part mes tendre, i en fem tires molt fines.
Posem un casso al foc amb mantega i quant es fongui, estofem les verdures, tot remenant-ho.
Afegim sal i pebre, una mica de vi blanc i deixem coure una mica. Afegim la crema de llet i deixem que arrenqui el bull.
Preparem a part el paper de plata i el untem amb mantega.
Posem les rodelles de salmó i repartim per sobre les verdures i el seu suc.
Emboliquem i posem al forn 10 minuts.
45min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.