Salmó fresc en papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Rodelles de salmó
  • Carrota
  • Porros
  • Arrel de fonoll
  • Mantega
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Crema de llet
  • Paper de plata
  •  

1 racions

Utensilis

Un tros de paper de plata, un ganivet de cuina i un tallant.

Elaboració

Preparem el salmó ben escatat, en traiem l'espina i el salpebrem i reservem.
Pelem la carrota i la tallem a tires.
Netegem els porros i tallem la part blanca de la mateixa manera que la carrota.
Pelem l'arrel de fonoll aprofitant la part mes tendre, i en fem tires molt fines.
Posem un casso al foc amb mantega i quant es fongui, estofem les verdures, tot remenant-ho.
Afegim sal i pebre, una mica de vi blanc i deixem coure una mica. Afegim la crema de llet i deixem que arrenqui el bull.
Preparem a part el paper de plata i el untem amb mantega.
Posem les rodelles de salmó i repartim per sobre les verdures i el seu suc.
Emboliquem i posem al forn 10 minuts.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la papillota, i això ens voldrà dir que el peix ja esta cuit.
Rep una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: