Tellerines al vi blanc
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tellerines frescos-Escalunyes-All-Vi blanc-Mantega-Sal-Julivert-Pebre blanc-
2 racions
Utensilis
Dues paelles, un colador i un morter per picar.
Elaboració
Preparem el marisc net i escorregut. Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una paella amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents. Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts . Després apugem una mica el foc i afegim el marisc. Tapem la paella i deixem que s'obri el marisc , mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la paella i colem la salsa que ha quedat. En una altra paella muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar. Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.
20min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4019 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.