Tellerines al vi blanc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tellerines frescos
  • Escalunyes
  • All
  • Vi blanc
  • Mantega
  • Sal
  • Julivert
  • Pebre blanc

2 racions

Utensilis

Dues paelles, un colador i un morter per picar.

Elaboració

Preparem el marisc net i escorregut.
Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una paella amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents.
Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts.
Després apugem una mica el foc i afegim el marisc.
Tapem la paella i deixem que s'obri el marisc, mentre remenem sovint.
Traiem el marisc de la paella i colem la salsa que ha quedat. En una altra paella muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar.
Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.

20min


Recepta de cuina de Tellerines al vi blanc
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: