Tellerines al vi blanc
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tellerines frescos
- Escalunyes
- All
- Vi blanc
- Mantega
- Sal
- Julivert
- Pebre blanc
2 racions
Utensilis
Dues paelles, un colador i un morter per picar.
Elaboració
Preparem el marisc net i escorregut.
Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una paella amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents.
Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts.
Després apugem una mica el foc i afegim el marisc.
Tapem la paella i deixem que s'obri el marisc, mentre remenem sovint.
Traiem el marisc de la paella i colem la salsa que ha quedat. En una altra paella muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar.
Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.
20min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4464 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.