Tellerines al vi blanc

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Tellerines frescos-Escalunyes-All-Vi blanc-Mantega-Sal-Julivert-Pebre blanc-

2 racions

Utensilis

Dues paelles, un colador i un morter per picar.

ElaboraciĂł

Preparem el marisc net i escorregut. Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una paella amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents. Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts . DesprĂŠs apugem una mica el foc i afegim el marisc. Tapem la paella i deixem que s'obri el marisc , mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la paella i colem la salsa que ha quedat. En una altra paella muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar. Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tellerines al vi blanc

Enllaça aquesta recepta:

2150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!