Tellerines al vi blanc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tellerines frescos-Escalunyes-All-Vi blanc-Mantega-Sal-Julivert-Pebre blanc-

2 racions

Utensilis

Dues paelles, un colador i un morter per picar.

Elaboració

Preparem el marisc net i escorregut. Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una paella amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents. Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts . Després apugem una mica el foc i afegim el marisc. Tapem la paella i deixem que s'obri el marisc , mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la paella i colem la salsa que ha quedat. En una altra paella muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar. Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2278 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!